Partners

 

Professional Capital

Professional Capital is opgericht door em. Prof. Willem Verbeke en Maarten Colijn die elkaar hebben leren kennen bij de Sales & Marketing faculteit van de Erasmus Universiteit. Zij ontdekten dat een focus op een juiste commerciële mindset binnen een training essentieel is voor een sales professional en ontwikkelden samen een moderne trainingsaanpak.

ExploreMe is hier ook een essentieel onderdeel van. Ondertussen heeft Professional Capital al meer dan 15.000 mensen getraind uit Nederland, België en de rest van Europa, zowel online als face to face. Hier volgt een selectie van onze klanten:
CPS, Rotterdam School of Management, Academie voor Verloskunde, Achmea, Deloitte, KPMG, Rabobank, Coca-Cola, van Ameyde.

 

 

www.professionalcapital.nl

 


Catch Your Talent

CatchYourTalent is het Instituut voor Sales Talent en bestaat sinds 2006, zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling van Sales Talent (HBO+) en slaan de brug tussen opleiding en het bedrijfsleven. 

 

 

www.catchyourtalent.com
 


CoVince

CoVince makes Learning an adventure: more fun and more effective. Combining psychology and technology (Mobile / Virtual Reality / Augmented Reality / Artificial Intelligence / Smart Sensoring) into experiences you’ll never forget. CoVince is scientifically based and accessible for all.

 


www.covince.com
 


Netherlands Business Academy

Netherlands Business Academy is de aanbieder van praktijkgerichte masteropleidingen in deeltijd voor professionals die meer uit hun carrière willen halen.

 


www.netherlandsbusinessacademy.nl
 


Mental Training Centrum

Het Mental Training Center is een innovatief advies- en trainingsbureau gespecialiseerd in de mentale aspecten voor succesvol ontwikkelen en veranderen.

 

www.mentaltrainingcenter.com
 


Salesperience

Jan Rozema, Niek van der Meulen en Jochem Hoekstra zijn drie oud studenten van de Sales Business School STIP die alle drie één ding gemeen hebben, een grote passie voor ondernemen en sales.

 

 

www.salesperience.nl

 


Sales MBA in 1 Day

Tijdens de Sales MBA in 1 Day testen alle deelnemers hun commerciële capabilities met de ExploreME test, de Sales MBA in 1 Day wordt georganiseerd door de Groeneveld Academy in samenwerking met prof. Willem Verbeke.

ExploreMe is onderdeel van de 'Sales MBA in 1 Day'

 


www.groeneveld-academy.nl 
www.salesmbain1day.nl
 


Coaches

 

Marja Olff

Marja is gelicentieerd ExploreMe coach en helpt professionals zichzelf verder te ontwikkelen.

 

 


 


Yso van den Berg

Yso is gelicentieerd ExploreMe coach en helpt professionals zichzelf verder te ontwikkelen.
 

 

www.izebrand.eu
 


Dimitri de Wild

Dimitri is gelicentieerd ExploreMe coach en helpt professionals zichzelf verder te ontwikkelen.

 

 

www.controlled-it.com
 


Anthon Geersing

Anthon is gelicentieerd ExploreMe coach en helpt professionals zichzelf verder te ontwikkelen. 

 

 

Marc Verlinden 

Marc is gelicentieerd ExploreMe coach en helpt professionals zichzelf verder te ontwikkelen. 

 

 

 


 

Hogeschool Rotterdam

 

 

Binnen de hogeschool Rotterdam zijn verschillende docenten gelicentieerd om met de ExploreMe methode te mogen lesgeven en te coachen.
 


Fontys Hogeschool Tilburg

 

 

Binnen de Fontys hogeschool Tilburg drs. Nanny Kuijsters-Timmers gelicentieerd om met de ExploreMe methode te mogen lesgeven en coachen.


drs. Nanny Kuijsters-Timmers

 


Hogeschool Utrecht

 

 

Binnen Hogeschool Utrecht is Michel van Agtmaal MSc. gelicentieerd om met de ExploreMe methode te mogen lesgeven en coachen.

 


Michel van Agtmaal MSc.
 


Scientific partners
 

Richard Bagozzi Lab

Het Richard Bagozzi Lab is een wetenschappelijke partner van ExploreMe. Het lab van Richard P. Bagozzi (160.000+ Google Scholar Citaten) is onderdeel van de Marketing faculteit van de Ross School of Business van de University of Michigan (USA).

 

Er wordt vooral, met neurowetenschappelijke methoden, onderzoek gedaan naar de rol van menselijke emoties en de persoonlijke- en sociale identiteit bij het nemen van beslissingen en bij het uitvoeren van acties.

 

Emeritus professor Willem Verbeke, de grondlegger van ExploreMe, is hier uitermate bij betrokken en samen met professor Bagozzi schreef hij meer dan 30 peer-reviewed papers.

 

Professor Richard Bagozzi

 

Project Alpha: Genetic and Epigenetic Study of Psychological Development

Professor Willem Verbeke is voor ExploreMe betrokken bij Project Alpha: Genetic and Epigenetic Study of Psychological Development. Dit is een nieuw en ambitieuze onderneming met als doel het overbruggen van een bekend fenomeen dat de transmissiekloof wordt genoemd.

 

Het is gericht op het onderzoeken van hoe epigenetische markers (zoals methylation) een effect hebben op de expressie van genetische variabelen die een groot effect hebben op de ontwikkeling van persoonlijkheidskenmerken en gehechtheidsstijlen.

 

Deze hebben vervolgens ook een effect op de veerkrachtontwikkeling van commercieel professionals.  

 

Dr. Jolly Masih

Dr. Jolly Masih werkt aan epidemologisch onderzoek in de gezondheidszorg en met betrekking tot verschillende leefstijlen. Hieronder vallen ook studies naar consumentengedrag aan de Erasmus School of Economics in samenwerking met Erasmus Medical College, Rotterdam, Nederland.

 

 

 

Dr. Amita Sharma

Dr. Amita Sharma is een guest Post-Doctoral Researcher at Erasmus School of Economics en ze werkt aan data-analyse projecten.

 

 

 


Digitale ontwikkelingspartners

 

Tristan van Triest

Met meerdere jaren programmeer ervaring in verschillende talen, kennis over media en 3d-modelleren, ben ik een allround IT-professional waarvoor geen opdracht te klein is. Samen met ExploreMe zorg ik ervoor dat jouw ervaring in onze trainingen zo soepel mogelijk is!

 

 

Portfolio

 

Ipsem | digitale- & sportmarketing

Het nieuwe sport- & digital marketingbureau Ipsem – opgericht door sportmarketing student Sem Visser – biedt verschillende digitale en fysieke marketingdiensten die voornamelijk gedreven zijn door storytelling. Sem heeft meerdere jaren aan grensverleggende sportmarketing ervaringen opgedaan in Engelse, Japanse, Spaanse en Nederlandse markten. Samen met ExploreMe werken we aan een verbeterde digitale omgeving/klantervaring en bouwen we aan een online ExploreMe community!

 

 

 

Ipsem.nl

Hogeschool Leiden
Hogeschool Rotterdam
Groeneveld Academy
Professional Capital
Izebrand Management & Coaching
Salesperience
Het sales centrum
Sales met inzicht
Fontys

ExploreMe gebruikt cookies voor het analyseren van bezoekersgedrag.