The Naked Consumer

Willem Verbeke is hoogleraar Sales en Account Management en doceert onder andere de populaire minor Neuroeconomics aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Tevens is hij oprichter van het Instituut voor Sales en Account Management (ISAM), waar hij als kerndocent al meer dan 3.000 sales professionals heeft opgeleid. In 2012 heeft Verbeke InsightYou mede-opgericht. Een innovatieve samenwerking tussen professionals uit het bedrijfsleven en de wetenschap waarbij sales DNA wordt gemeten door het afnemen van menselijk speeksel.

Willem Verbeke is toonaangevend in de neuro-economie waar hij psychologie en economie weet te koppelen tot nieuwe sales-account-management technieken. Onderzoek naar het menselijk brein staat hoog in het vaandel om zo voorop te lopen in de neuro-economie. Hij is auteur van invloedrijke literatuur in sales en accountmanagement en zijn internationale papers vallen veelvuldig in de prijzen. In binnen en buitenland is Willem Verbeke een graag geziene spreker vanwege zijn verhelderende en nieuwe kijk op het gebied van sales en key-account management binnen professionele organisaties en kennisintensieve ondernemingen.

The Naked Consumer is hét kennisplatform van Nederland op het gebied van neuromarketing en de invloed van het onbewuste. Middels congressen en trainingen slaat het de brug tussen de nieuwste wetenschappelijke inzichten en hun meerwaarde voor marketeers.

 

Hogeschool Leiden
Hogeschool Rotterdam
Groeneveld Academy
Professional Capital
Izebrand Management & Coaching
Salesperience
Het sales centrum
Sales met inzicht
Fontys

ExploreMe gebruikt cookies voor het analyseren van bezoekersgedrag.